Дружина Віктора Павліка дізналася, що він залицявся до іншої. І ось, що вона думає про "невірність" коханого

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Молода дружина Віктора Павліка не приховує, що, як і у кожної пари, деколи в них виникають труднощі . Але, попри все, знаменитості разом переживають складні періоди, аби зберегти теплі родинні стосунки. І все ж таки, як виявилося, знаходяться ті, хто усіляко намагається зруйнувати шлюб Віктора Павліка та Катерини Репяхової.

На власній сторінці в Instagram дружина артиста показала, що отримала дивне повідомлення від підписниці на ім'я Ірина. Та запевняє, що Віктор Павлік набивався до неї у друзі та намагався познайомитися. Сама дівчина, за її словами, не знала, що артист має родину, а коли їй стало відомо про це – вирішила написати дружині.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Проте сама Катерина Репяхова не вірить у слова дівчини, від якої отримала таке повідомлення. Блогерка зазначила, що у соцмережах Віктор Павлік постійно демонструє свою родину. Тому вона припускає, що це повідомлення – лише чиясь спроба зруйнувати їх шлюб.

Мабуть, хтось хоче посварити нас із чоловіком,

– зауважила блогерка.

Дружина Віктора Павліка дізналася, що він залицявся до іншої. І ось, що вона думає про "невірність" коханого - фото №1
Фото: instagram.com/repyahovakate
Дружина Віктора Павліка дізналася, що він залицявся до іншої. І ось, що вона думає про "невірність" коханого - фото №2
Фото: instagram.com/repyahovakate
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Катерина Репяхова спантеличила підписників новиною про стан здоровʼя свого знаменитого чоловіка. Адже після того, як Віктор Павлік відмовився робити операцію на серці, йому різко стало зле.