Відомий співак вкрай різко висловився проти того, що на Нацвідбір "спустили" 11 млн

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Щорічно Національний відбір не тільки вирішує, хто представлятиме Україну на Євробаченні, але й провокує цілу низку скандалів. І поки одні критикували сурдоперекладачку, інші – почали висловлювати незадоволення тим, що на проєкт було витрачено величезну суму грошей, які б краще було спрямувати на допомогу українській армії.

Так, зірка 00-х співак EL Кравчук розкритикував організаторів Нацвідбору. У коментарі "Телеграфу" він висловився, що в умовах повномасштабної війни виділяти такі великі кошти на шоу є недоречним.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Знаменитість зазначив, що розуміє важливість участі нашої країни у міжнародному пісенному конкурсі, адже це чергова можливість нагадати європейцям про російське вторгнення і закликати їх допомагати Україні. Але, на його думку, було б логічніше витратити на такий захід значно меншу суму.

У нашої країни інші пріоритети. І замість Нацвідбору можна значно дешевше підготувати музичне попурі з українських артистів. А потім відправити їх до Швеції, зі сцени "Євробачення" як гості заспівати та нагадати про нас, про тривалу війну.
Та сама Вєрка Сердючка прекрасно з цим упоралася б,

– висловився EL Кравчук.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше EL Кравчук висловився про артистку-зрадницю Ані Лорак, яка підтримує рф у війні з Україною. Раніше артисти були близькими друзями, проте співак досі не може зрозуміти антиукраїнську позицію колеги.