Відома українська акторка Римма Зюбіна переживає найбільшу втрату: з життя пішла її мама

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Українська акторка Римма Зюбіна поділилася новиною про величезне горе в її родині. У знаменитості померла одна з найрідніших людей – її мама. Що про це відомо розповідаємо на ХОЧУ.ua!

Гіркою новиною Римма Зюбіна поділилася на власній сторінці на Facebook . Акторка театру та кіно зізналася, що лише нещодавно вона була в Ужгороді в гостях у мами, яка 2 січня відсвяткувала своє 85-річчя. А вже за місяць і один день жінки не стало. Тоді вона лежала в лікарні, намагаючись відновити власний стан здоровʼя після пожежі, у якій ледь не загинула.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Відома українська акторка Римма Зюбіна переживає найбільшу втрату: з життя пішла її мама - фото №1
Фото: facebook.com/z.rimma.z

Акторка розчулила історією, як дізналася про смерть мами. За словами Римми, в останній день життя жінки до неї в лікарню навідалися подруги 52-річної акторки та навіть зробили для неї селфі. А вже через декілька годин знаменитості подзвонила сестра та повідомила трагічну новину.

В "останній день" до мамулі в лікарню прийшли мої найкращі ужгородські подружки і зробили для мене селфі. Написали, що погодували маму, що їй краще, щічки рожеві. Мама сказала, що якщо я телефонуватиму, а вона не відповість, то все добре, це їй крапельничку поставлять. Я спитала, чи треба мені їхати в Ужгород, бо готова була. Але таке світле фото говорило, що все буде добре.
За дві години після цього останнього фото, Мама заснула і дива вже не сталося

– написала Римма Зюбіна.

Відома українська акторка Римма Зюбіна переживає найбільшу втрату: з життя пішла її мама - фото №2
Фото: facebook.com/z.rimma.z
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що на фронті трагічно загинув рекордсмен книги рекордів, стронгмен Олександр Білоконь. Спортсмен загинув у боях з російськими загарбниками.