Принц Вільям вперше заговорив про хворого на рак батька та згадав про операцію своєї дружини

Новини шоубізнесу
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Королівська сім'я не розповсюджує ніяких деталей щодо хвороби короля Чарльза III . Однак днями принц Вільям вперше висловився про свого тата, а також пригадав про нещодавню хворобу Кетрін. Детальніше читайте в нашому матеріалі.

Повернувшись до своїх обов'язків, Вільям відвідав благодійну гала-вечерю Air Ambulance Charity у Лондоні, де висловив свою вдячність за всі добрі побажання, що його сім'я отримала за останній час. Принц подякував за підтримку своєї дружини Кейт Міддлтон, яка відновлюється після операції на черевній порожнині, повідомляє The Independent.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Я хотів би скористатися цією можливістю, щоб сказати спасибі за добрі слова підтримки Кетрін і мого батька, особливо останніми днями. Це дуже багато значить для всіх нас,

— сказав принц.

Принц Вільям вперше заговорив про хворого на рак батька та згадав про хворобу своєї дружини - фото №1
Фото: instagram.com/princeandprincessofwales

Ця благодійна вечірка стала одним із перших публічних заходів Уільяма з моменту того, як він зробив невелику перерву у королівських обов'язках, щоб піклуватися про своїх дітей — 10-річного принца Джорджа, 8-річну принцесу Шарлотту і 5-річного принца Луї — поки Кейт відновлюється після операції.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про те, що, попри усі скандали, принц Гаррі терміново прилетів до короля Чарльза III. Відомо, що до Великобританії він прибув сам. Дружина Меган Маркл та їх маленькі діти залишилися вдома.

Головне фото: Getty Images