Народний артист України повернувся на росію, публічно проявивши підтримку війни: що про це відомо

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Заручниками російської пропаганди, як показує практика, стали не тільки місцеві жителі, але й знаменитості, які народилися, або багато років проживали в Україні. Не виключенням став і популярний співак Олександр Малінін, який має статус народного артиста України. Що відомо про його повернення на росію – розповідаємо на ХОЧУ.ua!

Олександр Малінін не раз виступав в Україні, святкував тут свої дні народження, та 2004 році навіть отримав звання Народного артиста України. Співак ідеально знає нашу державну мову, а за часи своєї карʼєри встиг попрацювати не з одним легендарним українським композитором, в тому числі з Юрієм Рибчинським. Однак з початком повномасштабного російського вторгнення артист різко перейняв мовчазну позицію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Перший час Малінін виїхав у Європу, утім часто артист все одно навідувався у рф, аби трохи заробити там грошей на своїх виступах. А віднедавна співак і зовсім повернувся до країни-агресора. Поки Олександр не спішить висловлювати свою позицію щодо розвʼязаної війни в Україні. Проте скоріш за все кремль примусить артиста визначитися з підтримкою однієї зі сторін. А враховуючи те, де зараз знаходиться артист, очевидно, що його більше не турбує геноцид українського народу.

Це залишиться на совісті артиста Малініна. Сидіти на двох стільцях важко, чи навіть не можна за певних обставин. Треба бути чесним до людей, перед якими виступаєш, а не ставитись до глядачів як до кормової бази. Інакше можна й подавитися,

– сказала депутатка Саратовської обласної думи Марія Усова.

Народний артист України повернувся на росію, публічно проявивши підтримку війни: що про це відомо - фото №1
Фото: facebook.com/malinin.official
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше стало відомо, що російська співачка Клава Кока залишилася без концертів у Європі . Адже одна з країн не тільки скасувала її виступи, а й заборонила вʼїзд на тривалий час.

Головне фото: facebook.com/malinin.official