Будуть мститися усім "іноагентам": російська влада планує відмінити концерти "Бі-2" та інших "спірних" артистів в Дубаї

Новини шоубізнесу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Російсько-білоруський гурт "Бі-2", який нещодавно затримали в Таїланді через ніби-то "незаконне проведення концерту", депортували до Ізраїлю. Тепер артисти планують провести 17 лютого концерт в Дубаї, однак російська влада планує зірвати їх виступ та шоу усіх "спірних" артистів. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Російські дипломати ведуть переговори з владою ОАЕ, щоб скасувати концерт гурту "Бі-2" через їх антиросійську позицію та підтримку України. Про це пишуть росЗМІ .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За інформацією, яка зараз шириться в Мережі, гурт "Бі-2" чекає два сценарії. Перший — їм просто не видадуть дозвіл на концерт, який запланований на 17 лютого. Другий — виступ скасують. Такі перспективи цілком реальні, адже ОАЕ не раз відзначалися своїми дружніми стосунками з Росією.

Будуть мститися усім "іноагентам": російська влада планує відмінити концерти "Бі-2" та інших "спірних" артистів в Дубаї - фото №1

До того ж російська вдала тепер планує помститися усім "іноагентам". Йдеться не тільки про "Бі-2", а й про всіх "спірних" артистів, які підтримують Україну чи демонструють неоднозначну позицію щодо війни. Наприклад, Моргенштерну вже отримав заборону на в'їзд в ОАЕ, а Максима Галкіна оштрафували на 1 млн грн в Дубаї через його проукраїнську позицію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше Максима Галкіна не пустили на Балі через лист від уряду рф із відповідним проханням. Артист детально розповів про те, як російська влада помстилася йому, обмежуючи його дії за кордоном.