"Дай Бог нашому керівництву розуму": Дзідзьо різко висловився про мобілізацію артистів

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Співак Дзідзьо, який отримав у день народження палкі вітання від колишньої, висловив власну думку щодо мобілізації. Артист припустив, хто саме має піти на фронт, а кому краще залишитися серед цивільних. Більше деталей дізнавайтеся на ХОЧУ.ua!

В інтервʼю Аліні Олицькій Олександр Хома (справжнє імʼя співака) зазначив, що кожен має займатися "своєю справою". За словами артиста, він може принести країні більше користі, даючи концерти та виступаючи перед військовими. Однак сам він, судячи з усього, не готовий йти воювати.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Виконавець вважає, що на фронті мають бути професіонали, які навчені військовій справі. Ось що він про це говорить:

Ми щодня збираємо гроші. Особисто я з Олександром Пономарьовим більше трьох мільйонів доларів зібрав по світу. З перших днів, коли було найстрашніше. Їздили до військових. Ми були з військовими. Все повинно бути професійно. Ми не дурна держава, яка може собі дозволити пхати людей куди-небудь. У нас повинні бути професійні керівники. І професійні люди, які розуміють, як це робити, як воювати.
Не можна кидати дельфінів в пісок, а антилоп — в море. Дай Бог нашому керівництву розуму. Щоб відбудувати так, щоб кожен був на своєму місці. Щоб була сильна міць,

– підсумував Дзідзьо.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Оля Цибульська зізналась, чи дійсно вона була коханкою Dzidzio, яка розбила його сім’ю. Артистка розповіла, як ця історія відобразилася на її житті.