Відбіливши репутацію після скандального весілля, Юрій Ткач роздає поради Поляковій і Пономарьову

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Не так давно суспільний резонанс викликали два весілля у Львові: ексчиновників і скандального блогера-фігуранта у справі про п'яні вечірки. Вони ж серйозно вплинули й на репутації деяких артистів. Але, якщо Оля Полякова та Юрій Ткач не стали мовчати, то решта - Олександр Пономарьов, Дзідзьо і TAYANNA вирішили відмовчатися.

Першою висловитися про скандал вирішила Оля Полякова, яка виступила на весіллі колишнього прокурора Ростислава Ільницького та ексспівробітниці Територіального управління ДБР у Львові Роксолани Москви. Після суспільного резонансу артистка записала відео, в якому заявила, що не вона має контролювати рівень доходу чиновників або їхні розтрати на весілля, а податкові служби. Співачка підкреслила, що її робота - виступати перед публікою , а не рахувати чужі гаманці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Трохи згодом стало відомо і про весілля блогера Олега Захарова , якого підозрюють у сексуальному насильстві. А точніше, загальну увагу привернуло те, що ведучим заходу став шоумен Юрій Ткач. Тоді на його адресу посипалися закиди, що він підтримує дії нареченого, а саме - організацію вечірок, на яких група молодиків споювала дівчат, знімала їх непритомними, напівоголеними, а також вчиняла сексуальне насильство.

Однак сам Ткач одразу висловився про скандал і заявив, що нічого не знав про минуле нареченого. А щоб виправити ситуацію, актор пообіцяв передати на допомогу Збройним силам України всі виручені кошти за корпоратив.

Відбіливши репутацію після скандального весілля, Юрій Ткач роздає поради Поляковій і Пономарьову - фото №1

Та все ж інші артисти, які теж виступали на скандальних весіллях, вирішили не оборонятися. Олександр Пономарьов і Дзідзьо, які розважали гостей Ільницького і Москви, зайняли мовчазну позицію і відмовляються коментувати те, що сталося. Те саме стосується співачки TAYANNA, яка засвітилася на весіллі в Захарова .

Своїм зірковим колегам Юрій Ткач порадив наслідувати його приклад. У себе в соцмережах він опублікував скріншот з відео, на якому закликав артистів віддати всі виручені на скандальних корпоративах кошти на потреби української армії.

Відбіливши репутацію після скандального весілля, Юрій Ткач роздає поради Поляковій і Пономарьову - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До слова, раніше продюсер Олі Полякової розсекретив, скільки артистка отримала за виступ на скандальному весіллі у Львові. Михайло Ясинський розповів, на що пішли виручені кошти .