"Діяльність цих людей є ресурсом для перемоги": Дмитро Шуров розповів, чому не потрібно мобілізовувати співаків

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відомий український співак, музикант та продюсер національного відбору на Євробачення  Дмитро Шуров, який розсекретив,чому українські зірки не хочуть виступати на конкурсі, висловився щодо мобілізації вітчизняних селебритіс. Подробиці - в нашому матеріалі.

Свої міркування з цього приводу артист навів в інтерв'ю для видання  NV.ua.  Зокрема, співак каже, що артисти повинні мати "бронь ", адже вони можуть приносити користь країні в інший спосіб.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Шуров говорив також про те, що країні варто використовувати потенціал кожного громадянина у правильний спосіб.  42-річний резюмував:

З одного боку, очевидно, що перемогти ми зможемо тільки ефективно та цільово використовуючи потенціал всіх громадян. З чисто менеджерської точки зору, "бронь" повинні отримувати ті люди, яких неможливо ніким замінити. Звісно, артисти підходять під цей критерій, бо це відомі обличчя. Артист, який гастролює, дає благодійні концерти, акумулює кошти для допомоги тим, хто її потребує, дає людям нові сенси та емоційну підтримку, принесе набагато більше ефективної користі перемозі, займаючись своєю справою, ніж в окопі чи на кухні.

"Діяльність цих людей є ресурсом для перемоги": Дмитро Шуров розповів, чому не потрібно мобілізовувати співаків - фото №1

В підсумку, Шуров зазначив, що співаки - це своєрідний бізнес. Вони сплачують чималі податки та дуже допомагають Україні у фінансовому плані.

Логіка така: держава не витрачає на них ресурс, а навпаки, діяльність цих людей є ресурсом для перемоги всіх,

- додав знаменитість.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Дмитро Шуров відповів, чи є у конкурсній композиції учасників національного відбору на Євробачення "NAHABA" плагіат. Продюсер має свою однозначну позицію.