Донька Кузьми Скрябіна показала, як легендарний артист виглядав, коли став батьком (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Єдина донька Кузьми Скрябіна, яка довго не могла вилікувати свій діагноз , поділилася архівними кадрами з власним батьком. Барбара Кузьменко показала, як виглядав артист у молодому віці, коли тільки став татом. Більше подробиць дізнавайтеся на ХОЧУ.ua!

В інтервʼю OBOZ.ua, в якому дівчина вперше відверто розповіла про смерть бабусі , донька легендарного музиканта зізналася, як пережила смерть рідних. За словами дівчини, вона була дуже близька з власним татом навіть попри те, що не так вже й багато часу могла з ним проводити. І все ж Кузьма, як стверджує Барбара, увесь свій вільний час намагався розділяти у сімейному колі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Життя Кузьми Скрібіна обірвалося ще у 2015 році, однак його донька досить болісно про це згадує. У розмові з журналістами вона підкреслила, що час не може лікувати настільки глибокі втрати найрідніших.

Чесно зізнаюся, бувають моменти, коли мені дуже тяжко відкривати сімейні альбоми. Втрата тата – це біль, який не проходить, не дивлячись, що минули роки,

– зізналась донька Кузьми.

Донька Кузьми Скрябіна показала, як легендарний артист виглядав, коли став батьком (ФОТО) - фото №1
Фото: OBOZ.ua
Донька Кузьми Скрябіна показала, як легендарний артист виглядав, коли став батьком (ФОТО) - фото №2
Фото: OBOZ.ua
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До слова, в дев'яті роковини з дня загибелі Кузьми Скрябіна ми пригадали 10 фактів про відомого артиста. Яким був та чим цікавився співак – читайте в нашому матеріалі .