А вуса гарні відростила! Анна Саліванчук довела, що вже 17 років її зовнішність залишається незмінною (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Українська акторка театру та кіно Анна Саліванчук, син якої захворів під час відпочинку , дістала з власного архіву особливі кадри, які раніше не бачила широка публіка. На них можна побачити, як артистка виглядала у віці 21 року і в яких ролях вона встигла побувати на сцені до цього часу. Усі подробиці дізнавайтеся на ХОЧУ.ua!

Таким чином артистка доєдналася до флешмобу, який започаткував Даміан Рафф з Аризони. У соцмережах чоловік запропонував ділитися фото, що було зроблене у віці 21 року, з якого у США офіційно дозволено вживати алкоголь. Цікаво, що тренд набув настільки широкої популярності, що дійшов навіть до України.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, на власній сторінці в Instagram Анна Саліванчук показала різні фотознімки, які були зроблені 17 років тому. Варто зазначити, що у коментарях зірку "Одного разу під Полтавою" завалили компліментами та підмітили, що з часом її зовнішність взагалі не змінилася, ніби час жодним чином не впливає на її вік.

Знайшла фото, де мені 21, вирішила вам підняти настрій. Додивіться до кінця, я там граю хлопчика з вусами,

– прокоментувала артистка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Анна Саліванчук розповіла, чому її чоловік досі не воює . Відтак, на її думку не потрібно всім брати зброю та іти на війну.