Досі псують життя: через родину Гринкевичів ДБР ініціювало арешт нерухомості Соні Морозюк

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Вже другий місяць в мережі обговорюють скандал, пов'язаний з родиною Гринкевичів. Основна суть полягає в тому,  що Ігор Гринкевич і його родина причетні до розкрадання понад мільярда державних коштів, які повинні були б піти на потреби Збройних сил України, а саме на одяг для військових. Колишня наречена сина Ігоря Гринкевича, художниця Соня Морозюк, яка вже встигла публічно покинути коханого, теж підозрювалася у певних схемах.

Відтак, за повідомленням Державного бюро розслідувань стало відомо, що воно наклало арешт на нерухоме майно відомої художниці. Про це ДБР повідомило 12 лютого.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нині відомо, що у справі Гринкевичів вже накладено арешт на нерухомість та транспорт глави родини Ігоря Гринкевича, а також на його найближчих родичів.  У повідомленні ДБР про арешт майна Морозюк ідетьтся:

Окрім Морозюк, під арешт може потрапити майно ще одного співучасника Гринкевичів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як відома українська художниця Соня Морозюк презентувала особливу ювелірну колекцію "Кохаyou".  Художниця надихнула дизайнерів ювелірного бренду на створення особливої колекції, яка демонструє, що саме кохання є тією рушійною силою, яка допомагає йти вперед навіть у найважчі часи.