Нечувана сума: Костянтин Меладзе продає віллу в Криму

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Не секрет, що знаменитий російський композитор та продюсер Костянтин Меладзе володіє нерухомістю як в росії, так і в Україні. За численними повідомленнями російських пропагандистських ЗМІ повідомлялося, що 60-річний продюсер планує продати свою розкішну віллу у Криму, яку він придбав ще у 2010 році.

росЗМІ повідомляли, що таке рішення Меладзе пояснюється страхом націоналізації майна та подальшого його перепродажу в незаконний спосіб. Про це повідомило ТСН.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак, нещодавно у ЗМІ країни-терористки з'являлися новини про те, що Костянтин підняв цінник на свій маєток. Тепер на  рієлторських сайтах рф вілла продюсера коштує 396 мільйонів рублів, що на 107 мільйонів більше попередньої пропозиції.

Нечувана сума: Костянтин Меладзе продає віллу в Криму - фото №1
Нечувана сума: Костянтин Меладзе продає віллу в Криму - фото №2
Нечувана сума: Костянтин Меладзе продає віллу в Криму - фото №3

За чутками маєток продюсера просто розкішний. Зокрема, це будинок площею 703 кв.м, розташований у Гурзуфі.  У маєтку наявні винна кімната, спортзал, камінна зала, хамам та багато чого іншого.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як знаменитий композитор Костянтин Меладзе виступив разом з братом та новою обраницею в Німеччині. Все це сталося вже після новини про розлучення Меладзе з Брежнєвою.

ФОТО: Yalta Dom