Пишається своїм прізвищем та зустрічається з росіянкою: цікаві факти про співака Alekseev

Знаменитості
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Деякі моменти з життя виконавця дійсно дивують!

Alekseev (Микита Алєксєєв) — відомий український співак, якого знають і люблять багато слухачів. Однак в біографії цього артиста все ж є декілька цікавих фактів, які можуть вас здивувати. Читайте в нашому матеріалі!

Цікаві факти про Alekseev

Пишається своєю фамілією та зустрічається з росіянкою: цікаві факти про співака Alekseev - фото №1

Справжнє ім'я Alekseev — Микита Алєксєєв. Співак дуже пишається своїм прізвищем, яке взяв його дідусь після війни на згадку про товариша, який заступив новобранця від смертельного пострілу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Микита Алєксєєв народився 18 травня 1993 року. Йому 30 років. За знаком Зодіаку співак Телець.

Популярність до Alekseev прийшла після участі в шоу "Голос країни" та пісні "А я пливу" Ірини Білик. У 2015 році артист випустив пісню "П'яне Сонце", яка стала справжнім хітом.

У 2018 році Микита Алєксєєв представляв Білорусію на конкурсі Євробачення з піснею "Forever". Він не зміг потрапити до фіналу проєкту.

Пишається своєю фамілією та зустрічається з росіянкою: цікаві факти про співака Alekseev - фото №2

Микита вважає квітень особливим місяцем. Саме в цей час розпочалася його музична кар'єра.

Alekseev ніколи не жалкує грошей на дорогі кліпи. За свою кар'єру він зняв понад 10 відео, багато з яких йому допоміг втілити Алан Бадоєв.

Alekseev — об'єкт любові багатьох шанувальниць, однак серце артиста зайняте. Після труднощів в особистому житті він зміг знайти справжнє кохання. З 2018 році він почав зустрічатися з росіянкою Уляною Синецькою — екссолісткою гурту ВІА Гра. За словами співака, дівчина не підтримує війну та хоче позбутися російського громадянства.

Пишається своєю фамілією та зустрічається з росіянкою: цікаві факти про співака Alekseev - фото №3
Пишається своєю фамілією та зустрічається з росіянкою: цікаві факти про співака Alekseev - фото №4

У 2016 році Alekseev став лауреатом премії  YUNA . Він отримав горде звання "Відкриття року".

Кліп "П'яне Сонце" зібрав 6 мільйонів переглядів на YouTube, однак мало хто знає, що під час запису відео Микита мало не загинув. Річ у тому, що кліп знімався на човні у шторм, який сильно хитало і перевертало від хвиль.

У школі Алєксєєв активно займався тенісом. Співак досі любить цей спорт, тож у вільний час не забуває помахати ракеткою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть  цікаві факти про Сергія Танчинця. Виявляється, лідер гурту БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ ліг у справжню труну заради зйомок кліпу.