Все-таки пара? З'явилися нові подробиці можливого роману Круза з росіянкою

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Нещодавно в мережі почали активно розганяти чутки про можливий роман Тома Круза з 36-річною Ельсіною Хайровою. Подробиці - в нашому матеріалі.

Говорилося, що пара почала все частіше з'являтися на публіці. Однак поістині вражаючою новиною стало те, що артист зводив росіянку на побачення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Все-таки пара? З'явилися нові подробиці можливого роману Круза з росіянкою - фото №1

Зокрема, як повідомило видання  The Sun , посилаючись на своє джерело, Круз зробив все, щоб завоювати Ельсіну. Як виявилось, актор на минулому тижні взяв у оренду один з поверхів елітного ресторану. Пара саме там і повечеряла. Вони їли лобстерів та суші.

Том здавався дуже закоханим і ловив кожне слово, яке говорила Ельсіна. Фізично вони здавалися дуже близькими. До них приєднався його охоронець, який втрутився, коли один із співробітників попросив Круза з ним сфотографуватися,

- говорить інсайдер.

Крім того, інсайдер повідомив, що на Ельсіні була одягнена блискуча сукню та чорна шуба. Також відомо, що Круз після вечері залишив чайові (100 фунтів стерлінгів).

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як колишня Тома Круза показала ідеальний спортивний образ для прогулянок містом.Кеті Голмс була одягнена в чорні трикотажні штани і майку з широкими бретелями та високою горловиною.