Зірка серіалу "Школа" закрутила роман зі значно старшим чоловіком: що про нього відомо

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Як виявилося, акторка Ірина Кудашова все ж не вийшла заміж, про що натякала ще влітку , однак своє кохання дівчина все-таки знайшла. То ким є чоловік, що підкорив серце зірки серіалу "Школа" – усі деталі дізнавайтеся на ХОЧУ.ua!

Варто зазначити, що акторка не звикла публічно говорити про особисте життя, тому днями вона вперше розповіла про свою другу половинку. У програмі "Ранок у великому місті" 24-річна Ірина Кудашова зізналася, що зараз перебуває у романтичних стосунках з чоловіком, який старший за неї на 10 років.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Поки зірка українських серіалів не планує розкривати загадкову особистість бойфренда, проте розповідає, що познайомилися вони у соцмережах. З часом їх онлайн-спілкування спровокувало особисті зустрічі, а трохи згодом – пара почала стосунки. Відомо, що коханий акторки не повʼязаний з шоубізнесом та творчою сферою діяльності. Натомість чоловік має технічну професію.

У мене з'явився хлопець. Він мені написав, почалося спілкування на відстані, так і познайомилися. Він взагалі жодним чином не пов'язаний з творчістю, він абсолютно в технічній професії,

– розповіла Ірина Кудашова.

Зірка серіалу "Школа" закрутила роман зі значно старшим чоловіком: що про нього відомо - фото №1
Фото: instagram.com/irinaa_kudashova
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що Саша Заріцька з гурту "KAZKA" зворушила роликом, на якому її коханий зробив їй пропозицію . Пара вже давно не приховує стосунки та готується відсвяткувати весілля.