Фіналісти українського Нацвідбору на Євробачення висловилося про конкурсну композицію Джері Хейл та Альони Альони

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відомо, що Україну на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення 2024 представить дует Джері Хейл та Альона Альона. За їхню композицію "Teresa & Maria" проголосувала абсолютна більшість українців. Вже майже всі блогери висловилися щодо конкурсного треку дівчат, а тепер ще своє слово взяли і колишні конкуренти новоствореного дуету.

Зокрема, представники гурту "Ziferblat", який несподівано для багатьох посів почесне друге місце у Нацвідборі, висловили своє враження від треку, який обійшов їхню композицію у заліковій таблиці. Трек викликав у хлопців неоднозначну реакцію. Про це повідомляє 24 канал.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Фіналісти українського Нацвідбору на Євробачення висловилося про конкурсну композицію Джері Хейл та Альони Альони - фото №1

Відтак, гітарист колективу Валентин Лещинський зауважив, що йому не дуже сподобалося, що усіма створилася атмосфера нібито саме трек Джері Хейл та Альони Альони повинен виграти відбір. Музикант зауважив:

Ми потрапили в ситуацію, коли нам заздалегідь зробили загальну атмосферу, що ця пісня має перемогти. Іноземні блогери в ютубі кажуть, що пісня найкраща. За всіма ставками букмекерів, за всіма опитуваннями, зокрема й серед європейського глядача, створили атмосферу, ніби в Європі всі чекають на цю пісню, а інші далеко позаду.

Соліст колективу Даніїл Лещинський зауважив, що йому подобається текст пісні, однак аранжування, на думку музиканта, могло бути кращим. Барабанщик Федір Ходаков у свою чергу зауважив, що йому не досить подобається текст, а от мелодія відразу запам'яталася.

Після жеребкування, коли "Суспільне" оприлюднило плейлист з усіма треками, мелодія їхньої пісні одразу засіла в голову. Я не знаю, спеціально вони так зробили чи ні,

– резюмував музикант.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що українка має чудові шанси представити Швецію на Євробаченні. Співачка Марія Сур вже вийшла у фінал тамтешнього національного відбору.