Українка має чудові шанси представити Швецію на Євробаченні 2024 (ВІДЕО)

Музика
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Нині все більше країн визначається зі своїми представниками на міжнародний пісенний конкурс Євробачення 2024. Основним фаворитом конкурсу завжди була Швеція. Разом з Ірландією, яка вже встигла представити свого артиста на цьогорічне пісенне дійство, у неї найбільше перемог на конкурсі.

Щодо Швеції, то вона визначиться зі своїм представником аж 9 березня. Однак, наразі відомо, що цілком можливо, що тріумфатором місцевого відбору Melodifestivalen стане українка Марія Сур, яка відома українцям за своїми виступами у 12 сезоні "Голосу країни."

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відомо, що Марія виїхала з України  на початку повномасштабного вторгнення у Швецію. Дівчині вдалося не просто обжитися у чужій країні, а й стати доволі хорошою артисткою. Вона вже другий рік поспіль намагається пробитися на Євробачення, щоб представити Швецію. Минулого року їй вдалося посісти 9 місце на відборі, а цьогоріч Марія вже здобула перемогу у півфінальному етапі Melodifestivalen .

Українка змогла набрати 94 бали з 96 можливих. Відтак, така рекордна кількість балів відразу дала можливість Марії виступати у фіналі. Її конкурсна композиція "When I'm Gone" має чудовий приспів, який відразу запам'ятовується пересічному слухачеві. В принципі, шанси Марії на успіх 9 березня оцінюється доволі високо, але знаючи, які яскраві артисти представляють Швецію, говорити про підсумкові результати ще зарано.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Джері Хейл та Альона Альона підписали договір із Суспільним та точно поїдуть на Євробачення. Поки що артистки не повідомляють деталі свого номеру.