"Намагаюся позбутись цього, бо дуже заважає": Юрій Ткач відверто розповів про недоліки свого характеру

Новини шоубізнесу
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Усі звикли бачити Юрія Ткача усміхненим та активним, однак артист, в першу чергу, звичайна людина, яка має, як і усі, певні недоліки. Про негативні та позитивні риси характеру коміка, який нещодавно приємно здивував фоловерів зворушливим вчинком , читайте далі на HOCHU.ua!

Один із суддів шоу "Розсміши коміка по-новому", яке вже навесні покаже Новий, відверто розповів про особливості свого характеру. Здається, батарейка Юрія Ткача завжди заряджена на максимум, і енергії гумориста вистачає не лише для нього, а й для всіх навколо.

"Намагаюся позбутись цього, бо це заважає": Юрій Ткач відверто розповів про недоліки свого характеру - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Артист зізнається, що йому подобається такий суперскіл. Взагалі своїм життєвим кредо та місією він вважає нести людям позитив і радість. Але є в характері Юрія і певні недоліки.

У собі найбільше ціную чесність, відвертість та емпатію. Мені подобається відчувати бажання допомагати людям. А змінити хотів би свій дуже різкий характер. Зараз активно над цим працюю. Ще в мене є не дуже хороша риса: малювати в голові те, чого немає, і в це вірити. Мені здається, багатьом людям це притаманно. Щодня намагаюся позбуватись цього, бо воно заважає,

— говорить комік

Юрій каже, що звик до активного способу життя. І якщо з’являється день, аби просто полежати вдома, його він теж намагається наповнити справами.

"Намагаюся позбутись цього, бо це заважає": Юрій Ткач відверто розповів про недоліки свого характеру - фото №2

Я дуже не люблю сидіти на одному місці. Якщо раптом залишаюся вдома, все одно починаю "нарізати" собі задачі. Просто лежати не можу. Коли з’являється вільний час, то краще проведу його з донечкою. Ми з Лізі завжди знаємо, чим зайнятись і як весело провести день,

— додає Ткач.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, прем’єра гумористичного шоу "Розсміши коміка по-новому" відбудеться 4 березня о 20:00 на Новому каналі. У ролі ведучого виступить Валентин Міхієнко, а за суддівським столом чекайте Юру Ткача та Лесю Нікітюк. А ще не пропустіть прем’єру нового проєкту "Хто знає?", ведучою якого стане Даша Астаф’єва.

Фото: пресслужба Нового каналу