"Потрібно оберігати усіх своїх любих жінок": Юрій Ткач приємно потішив подарунком для 9-річної доньки (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярний український ведучий, актор та гуморист студії "Квартал 95" Юрій Ткач, який виправдався за корпоратив у справі фігуранта справи про зґвалтування, приємно здивував фоловерів зворушливим вчинком. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, 40-річний-річний актор зробив подарунок своїй доньці. Відповідну публікацію Ткач розповсюдив у себе в Instagram , в якій показав, що зробив 9-річній Лізі приємний сюрприз.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як виявилося, дівчинка захворіла, а її тато робив усе можливе, щоб відволікти найріднішу людину від поганого самопочуття. Як бачимо з фото, люблячий тато подарував донечці букет білих тюльпанів.

Неймовірно бурхливе відчуття вирує в душі, коли дивишся в ці бездонні оченята… Хочеться пригорнути до серця і нахилити весь Всесвіт до маленької донечки, коли вона занедужала…Але таке відчуття повинно бути у кожного з нас завжди…Особливо зараз, у такі непрості для всіх нас часи…Потрібно оберігати усіх своїх любих жінок, дарувати їм несподівані, чисті, неприховані емоції та свою беззаперечну любов…Їм зараз це потрібно як ніколи,

- звернувся до своїх фоловерів гуморист.

"Потрібно оберігати усіх своїх любих жінок": Юрій Ткач приємно потішив подарунком для 9-річної доньки (ФОТО) - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Юрій Ткач назвав суму, яку заробляє на місяць. За словами актора, його зарплатня  досить невелика.