Шоу, якому немає аналогів в Україні: Даша Астаф'єва буде ведучою нового проєкту "Хто знає?" на Новому каналі

Новини ТВ-шоу
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Зовсім скоро нас очікує ціла дюжина цікавих прем'єр. Ми вже писали про те, що повертається новий сезон "МастерШеф" , а тепер розповідаємо про ще одне цікаве шоу "Хто знає?", яке вже зовсім скоро вийде на "Новому каналі". Компанію ведучій Даші Астаф'євій складуть зіркові капітани команд Володимир Дантес і Фіма Константиновський. Коли його можна буде подивитися? Дізнайтеся в нашому матеріалі.

12 запитань, дві команди, одна ведуча, інтелектуальний азарт і трішки удачі — що може обʼєднувати це все? Неповторне квіз-шоу "Хто знає?" на "Новому каналі". Зовсім скоро команда телеканалу почне знімати проєкт, якому немає аналогів в Україні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Трохи про правила квіз-шоу. У "Хто знає?" беруть участь дві команди, які складаються з двох учасників — незмінного капітана й зіркового гостя. Модераторкою телегри є ведуча — Даша Астаф'єва. На екрані в студії демонструються 12 секторів, на кожному — запитання на певну тематику. Команди мають обрати одну відповідь з трьох варіантів. Після цього в студії показують відеопідтвердження правильної. Якщо команда вгадала, то заробляє гроші. Переможцями квіз-шоу стають учасники, які накопичать найбільшу суму. Ці гроші йдуть на донати.

Шоу, якому немає аналогів в Україні: Даша Астаф'єва буде ведучою нового проєкту "Хто знає?" на Новому каналі - фото №1

"Хто знає?" — це адаптація успішного формату Who Knew (дистрибутор формату – Fremantle), який бере початок від оригінальної німецької версії квіз-шоу Wer weiß denn sowas? Професійна команда консультантів формату допомогла нам перейняли цікаві фішки з кожної країни, де вже адаптували проєкт. І, звісно ж, ми внесли дещо своє. Приміром, у нас переможці забиратимуть подарунок за ерудованість, який передаватиметься капітану щотижня,

— з усмішкою ділиться керівник проєкту "Хто знає?" Максим Пастухов.

Під час кастингу ретельно відбирали з багатьох охочих тих, хто ідеально підійде на роль капітанів і ведучого. Для Даші Астаф'євої роль ведучої в подібному шоу стане першою. Однак вона впевнена, що "Хто знає? "вийде в топи.

Шоу, якому немає аналогів в Україні: Даша Астаф'єва буде ведучою нового проєкту "Хто знає?" на Новому каналі - фото №2

Майбутній досвід мене трохи лякає. Однак я готова до нових відчуттів! Цей проєкт для мене дуже цікавий і важливий. І впевнена, що зможу заохотити глядачів розвиватися і ставати розумнішими. Зоре світова на варті знань! А ще я обожнюю Фіму та Вову, бо цих двох розумничків вирізняє почуття гумору та людяність. Тож шоу "Хто знає?" буде топ,

— говорить Даша.

Цікаво, що кар'єра Володимира Дантеса свого часу розпочалася саме з проєкту на "Новому каналі", який мав звання "Фабрика зірок". Тепер він буде ведучим на цьому ж каналі.

Шоу, якому немає аналогів в Україні: Даша Астаф'єва буде ведучою нового проєкту "Хто знає?" на Новому каналі - фото №3

У мене було дуже багато шансів знову повернутися на "Новий канал", але якось не складалося. Зараз розумію, що хотілося б затриматися тут довше, аби разом розвиватися і ставати ще крутішими, сильнішими. Колеги по "Хто знає?" для мене, як і я для них, не зірки, а насамперед класні друзі. Мені комфортно з Дашею і Фімою, тож, думаю, глядачі відчують наш душевний домашній конект,

— ділиться Дантес.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Прем'єра шоу відбудеться вже навесні, тож не пропустіть його. А також дізнайтеся, хто з зірок зіграє головні ролі в серіалі "Розтин покаже 3".

Фото: пресслужба "Нового каналу"