Актор Артемій Єгоров: 10 маловідомих фактів про зірку детективу "Розтин покаже"

Новини шоубізнесу
528
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Вже незабаром на ICTV2 вийде довгоочікувана прем'єра - 3 сезон серіалу "Розтин покаже", який полюбився тисячам українців! У зв'язку з цим Hochu.ua вирішив познайомити вас ближче з акторами, яких ви бачили на екрані, однак навіть не уявляєте, які вони у реальному житті - поза об'єктивами камер.

Сьогодні ексклюзивно розповімо про  Артемія Єгорова , який зіграв слідчого Олега Гончара. Виявляється, він чудово співає і сам пише пісні, а ще - називає себе "морезалежним" та обожнює чайні церемонії! Майже півтора десятка років поруч із ним постійно його муза та кохана дружина Олена, про яку він розповідає зі щирим захопленням та обожнюванням.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Про професії і хобі

Артемія Єгорова ми знаємо як актора, а також як співака і музиканта, який сам пише пісні та виступає з концертами. А нещодавно Артемій відкрив ще один свій талант – почав живописати. Йому завше подобалось малювати, хоча Єгоров вважав, що не має до цього хисту.

Актор Артемій Єгоров: 10 маловідомих фактів про зірку детективу "Розтин покаже" - фото №1

Та нещодавно все змінилось: Артемій з дружиною, гуляючи одеським пляжем, побачив чоловіка, який викладав камінчики гіркою. Тоді він зрозумів, що Всесвіт надсилає йому знак, і сфотографував композицію. А вже за деякий час актор знайшов творчу студію, де й почав навчатися живопису. І перше, що він намалював, - ту саму композицію з камінням. Актор впевнений, що в кожній людині – безліч різних талантів, потрібно лише повірити в себе і відкрити свої дарування.

Актор Артемій Єгоров: 10 маловідомих фактів про зірку детективу "Розтин покаже" - фото №2

Про серіал "Розтин покаже 3"

Актор зізнався, що творча команда проєкту "Розтин покаже" стала йому як сім’я, з акторами Сергієм Сипливим, Ігорем Портянком, Михайлом Досенком він товаришує з першого сезону. Але в новому сезоні проєкту ані Сипливий, ані Досенко не знімаються… З Михайлом, який зараз захищає нашу країну на фронті, група тримає контакт, а в нових серіях "Розтин покаже 3" про його героя постійно всі згадують.

Актор Артемій Єгоров: 10 маловідомих фактів про зірку детективу "Розтин покаже" - фото №3

Проте у новому сезоні грають Ольга Гришина і Тарас Цимбалюк, з якими Артемій потоваришував ще в попередньому сезоні. Також частиною великої дружньої родини серіалу стали актори, що знялися в нових епізодах: Ольга Атанасова, Федір Гуринець, Сергій Деньга. Скоро побачимо їх в нових ролях!

Актор Артемій Єгоров: 10 маловідомих фактів про зірку детективу "Розтин покаже" - фото №4
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Про шлях до успіху і перший гонорар

Насправді зірками не народжуються – і творчий шлях Артемія це підтверджує. Актору-початківцю Єгорову доводилось працювати прибиральником і роздавати флаєри, він постійно мотався з Одеси в Київ на кастинги і часто ночував на вокзалах. Йому знадобилося 7 років, щоб його побачили і повірили.

А потім Єгорова запросили в кіно, і невдовзі він заробив перший значущий гонорар - $400. Після цього він зіграв свої перші головні ролі в фільмах і серіалі "Розтин покаже", що принесли йому популярність.

Про любов

Артемій з задоволенням розповідає про свою дружину Олену. Насправді вони познайомилися 15 років тому на Одеській кіностудії. І Артемій каже, що та зустріч повністю змінила його життя!

Все, що в мене є зараз в голові і в кишені, я маю завдяки Альоні,

- отак відверто і чесно розповідає він про суть своєї любові. А також додає, що вона - його муза, яка надихає на творчість.

Актор Артемій Єгоров: 10 маловідомих фактів про зірку детективу "Розтин покаже" - фото №5

До речі, Олена Тимкова – також акторка, вони разом знімалися в проєктах "Розтин покаже", "Спадок" та ін. Зараз Єгоров каже, що обожнює зніматися з Оленою і мріє про великий проєкт з нею.

Про містику і пісні

Актор зізнається, що в його житті траплялось багато містичних збігів і неймовірних подій - такі речі він завжди помічає. Наприклад, коли він починає писати пісні, до нього прилітає пташка - горихвістка чорна. Якось на перерві між репетиціями вийшов на вулицю і побачив цю пташку, а в цей момент в думках з’явилася нова ідея для пісні.

Взагалі, пісні він писав все життя, а останнім часом почав створювати тексти українською. Каже, що йому подобаються композиції гуртів "Kalush", ONUKA, alyona alyona, Олега Скрипки та ін.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Чайні церемонії як мистецтво

Актор Артемій Єгоров: 10 маловідомих фактів про зірку детективу "Розтин покаже" - фото №6

Вже багато років актор зовсім не вживає алкоголь – вважає це згубною звичкою. Проте він серйозно захопився чайними церемоніями! Це не просто правильно заварити чай, це справжнє мистецтво – саме так розповідає Артемій про своє хобі. Також він наголошує, що послідовність дій церемонії вкупі з цілющим напоєм допомагає навести лад в думках і взагалі розвантажує голову!

При цьому актор навчився проводити свої ритуали не тільки вдома, але й на березі моря або Дніпра. Корисно та естетично.

Про кумирів

Після показу серіалу "Карпатський рейнджер" Єгорова почали називати "українським Чаком Норрісом". Артемій зізнається, що порівняння з голлівудською зіркою йому приємне, і Норріс колись був кумиром його дитинства, як Сильвестр Сталлоне та Арнольд Шварценеггер.

Також він додав, що ці актори для нього – взірець стійкості й цілеспрямованості, бо вони долали невдачі і йшли далі, до зірок і успіхів.

Про "морезалежність"

Актор Артемій Єгоров: 10 маловідомих фактів про зірку детективу "Розтин покаже" - фото №7

Як справжній одесит, Артемій вважає себе "морезалежною" людиною і зізнається, що в його венах тече морська вода. В юнацтві на свій день народження, коли не було грошей, актор зробив собі подарунок: пішов і пірнув у море з пірса. З того моменту започаткувалась традиція святкування дня народження, а також моржування, бо актор народився наприкінці листопада, коли вже вода у морі холодна.

Зараз актор з дружиною Оленою живуть у Києві. Втім, вони періодично їздять на зустріч із морем у рідну Одесу.

Артемій чи Артем?

За паспортом він Артем, саме так майбутнього актора назвали батьки. Але самому Єгорову більше подобається варіант Артемій. І оскільки він був хрещений саме цим ім’ям, то обрав його для сцени. І хоча дехто вважає ці імена різними, актор визнає їх варіантами власного імені.

Іоланта, Єва, Хелен

Це не ім’я дівчат, в яких був закоханий актор, – саме так Єгоров називав свої… гітари. До речі, серед них були екземпляри на ім’я Смерть та Пантера.

Свій перший інструмент Артемій отримав, коли йому було лише 10 років. Згодом навіть зібрав невеличкий гурт, що грав у стилі треш-метал, проте існував він недовго. Зараз він має дві електроакустичні гітари.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали  9 цікавих фактів про Ольгу Атанасову (Лук'яненко) — зірку серіалу "Папаньки". Дізнавайтеся прямо зараз, чим живе 39-річна українська актриса!