Маша Єфросиніна зізналася, що їсть, а від чого відмовляється, щоб підтримувати ідеальну форму (ФОТО)

Зіркова краса
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Відома українська ведуча та громадська діячка Маша Єфросиніна, яку нещодавно коміки гарно підкололи за дорогі прикраси , відповіла на одне з найпопулярніших запитань, яке їй ставлять підписники. Зірка зізналася, як їй вдається підтримувати ідеальну форму завдяки правильному харчуванню.

Секретами зіркової краси Єфросиніна поділилася в Instagram-stories. Так, вона зізналася, що саме їсть, а від чого відмовляється в ім'я красивої фігури та хорошого самопочуття.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Маша Єфросиніна розповіла підписникам, що загалом дотримується кількох дуже простих правил у харчуванні. Її ідеальна тарілка містить білки, жири, багато овочів і трохи вуглеводів. Ще один секрет полягає у тому, що телеведуча намагається не наїдатися до появи відчуття переїдання.

Мені ідеально вдається тримати вагу, коли я ПОВНІСТЮ виключаю алкоголь та солодке,

— зізнається знаменитість.

Також у її раціоні багато рідини. Йдеться про воду та гречаний або трав'яний час. Крім того, Маша Єфросиніна вживає БАДи, які спеціально для неї підбирає нутриціолог, залежно від того, який дефіцит виникає в її організмі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

І не менш важливо, що вона дотримується певних табу в їжі. Єфросиніна НЕ ВЖИВАЄ: 

  • соусів : майонез, кетчуп, заварні креми тощо;

  • тісто і все, що з нього роблять (вареники, випічка, торти, перепічки, біляші тощо);

  • цукор (єдиний виняток, як зізнається ведуча, ПМС. Але навіть тоді вона віддає перевагу healthy-солодощі без додавання цукру);

  • червоне м'ясо.

Маша Єфросиніна зізналася, що їсть, а від чого відмовляється, щоб підтримувати ідеальну форму (ФОТО) - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше секретами стрункості поділилася Катерина Осадча. Ще одна зіркова ведуча теж має свої правила та заборони у харчуванні. Розповідаємо, від чого відмовляється колишня модель заради ідеальних форм та ваги.

Головне фото: instagram.com/mashaefrosinina/