"Все добре, але це було цікаво": Холоденко повідомила, що її авто потрапило в ДТП у Монако (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменита українська психологиня Наталія Холоденко, яка влаштувала платний день народження, засмутила фоловерів новиною про те, що потрапила в ДТП у Монако. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зокрема, у своєму фотоблозі Холоденко заявила, що з нею зв'язався її водій, який перебував у машині із сином та повідомив про дорожньо-транспортну пригоду за участі автівки Наталії. Отож, як стало відомо, у машину знаменитості врізався мотоцикліст.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Через це Холоденко, її водій та син Ларіон були вимушені поїхати до поліцейського відділку у Монако. До речі, Холоденко наразі мешкає у цій країні. Вона показала кадри з відділку та розповіла про цю історію наступне:

Настав цей зірковий час. Я у відділку поліції в Монако. Що я можу сказати, з опції: тут можна попити води, тут чистенький туалет і тут листівки для тих, хто хоче купити яхту. У нас трапилася ДТП. В нас врізався мотоцикл, розбив мені фари, які я вчора змінила по страховці. Все добре, але це було цікаво. Але мотоцикліст, мабуть, зламав ногу.

"Все добре, але це було цікаво": Холоденко повідомила, що її авто потрапило в ДТП у Монако (ФОТО) - фото №1
"Все добре, але це було цікаво": Холоденко повідомила, що її авто потрапило в ДТП у Монако (ФОТО) - фото №2
"Все добре, але це було цікаво": Холоденко повідомила, що її авто потрапило в ДТП у Монако (ФОТО) - фото №3
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як блогер Богдан Беспалов  розкрив імена коханців Наталії Холоденко. Серед можливих прихильників вкрай несподівані кандидати.