На Злату Огнєвіч накинулися зі звинуваченнями, ніби вона послала військового: ось що сама співачка говорить про це

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Зі співачкою Златою Огнєвіч, яка нещодавно кардинально змінила імідж , стався вкрай неприємний інцидент. Після одного з її виступів довкола неї розгорівся чималий скандал за участі українського військового. Що саме сталося та як це коментує сама артистка — дізнавайтеся на ХОЧУ.ua!

У новому відео на YouTube блогер Богдан Беспалов здивував читачів деталями ситуації, що сталася. Посилаючись на власні анонімні джерела він заявив, ніби під час свого виступу Злата Огнєвіч ледь не прямим текстом послала військового, який просив провести аукціон на його картину серед присутніх.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Згодом у своєму Telegram-каналі Беспалов зазначив , що завчасно волонтери нібито домовилися з командою Злати, що вона виділить 10 хвилин своєї концертної програми на те, аби допомогти військовому зібрати гроші. Але врешті решт цього так і не відбулося.

Військовий на реабілітації намалював картину, аби із зароблених коштів долучитися до закриття зборів задля потреб ЗСУ. Це 10 хвилин часу, Злато... Можливо саме з цього аукціону придбана потім техніка наших захисникам могла б врятувати чиєсь життя.
Як легко фотографуватися з військовими та робити контент і як тяжко витратити 10 хвилин свого часу, щоб допомогти наших воїнам... Щодо продажу картини волонтери домовлялись попередньо, і представники співачки дали згоду, а коли прийшли волонтери й наш захисник — їх послали якомога далі,

— розповів Богдан Беспалов.

Варто зазначити, що сама співачка вже відреагувала на ситуацію, що сталася. Злата Огнєвіч зазначила, що завжди намагається допомагати військовим, які боронять нашу країну. Проте перед цим вона разом з командою мають ретельно перевірити достовірність інформації та запевнитися, що до неї звертаються волонтери, а не шахраї.

За словами артистки, з проханням провести аукціон до неї звернулися буквально за декілька хвилин до виходу на сцену. Таким чином в команди співачки не було часу, аби перевірити, чи дійсно вони мають справу з волонтерами. Тому, аби вирішити питання зі збором коштів на ЗСУ, Злата запропонувала обмінятися контактами та провести аукціон картини на власній сторінці в Instagram, аби ще й залучити до збору значно ширшу аудиторію.

Я помітила конфліктну ситуацію, коли йшла на свій виступ. Невідомі особи представились волонтерами (чи правда це - неможливо перевірити за 5 хвилин до початку заходу). Я запропонувала компроміс: обмінятись контактами, я перевірю інформацію щодо реальності волонтерства і після цього домовитися щодо проведення збору на моїй сторінці, щоби було продуктивно для них. Представники моєї команди дали свої контакти для подальшого спілкування.
Якщо хтось має претензії особисто до мене - напишіть особисто, а не робіть наклепи, не розібравшись в ситуації. Я хочу побачити скріни переписок, докази, а не пусті звинувачення,

— зазначила артистка.

На Злату Огнєвіч накинулися зі звинуваченнями, ніби вона послала військового: ось що сама співачка говорить про це - фото №1
Фото: instagram.com/zlata.ognevich
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, не так давно Злата Огнєвіч відправилася на відпочинок у Таїланд. Але, її подорож не вдалася з самого початку, адже артистка переплутала назви локацій .