Ви її не впізнаєте! Злата Огнєвіч кардинально змінила образ, а все - завдяки новій зачісці (ФОТО)

Зіркова краса
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Повернувшись з невдалого відпочинку в Таїланді , Злата Огнєвіч наважилася на кардинальні зміни в зовнішньості. Як тепер виглядає зірка – дивіться на HOCHU.ua!

Вже тривалий час зачіска Злати Огневич залишається майже незмінною – фанати звикли бачити її з темним довгим волоссям. Проте днями зірка вдалась до експериментів. Тому відтепер вона насолоджується рішенням, про яке, судячи з усього, вона точно не пошкодує.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, на своїй сторінці в Instagram Злата Огнєвіч показала роботу свого стиліста. Артистка зізналася, що вирішила залишити колір волосся, до якого вже всі давно звикли. А от щодо довжини волосся, то тут сталися серйозні зміни, адже знаменитість вирішила попрощатися з довгими пасмами. Відтепер співачка буде носити каре, бо це, як вона запевнила, повʼязано з її внутрішнім станом.

Час від часу в залежності від періоду й обставин мого життя у мене відбуваються певні зміни. Вони пов'язані чи то з особистим життям, чи то з творчістю… І зараз я вирішила знову зробити щось кардинальне,

– розповіла Злата Огнєвіч.

Ви її не впізнаєте! Злата Огнєвіч кардинально змінила образ, а все - завдяки новій зачісці (ФОТО) - фото №1
Фото: instagram.com/zlata.ognevich
Ви її не впізнаєте! Злата Огнєвіч кардинально змінила образ, а все - завдяки новій зачісці (ФОТО) - фото №2
Фото: instagram.com/zlata.ognevich
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Злата Огнєвіч розповіла, як на Новий рік до неї в дім  хтось кинув петарду.  Артистка не відразу зрозуміла, що сталося.