"Може, будемо голову вмикати?": Оля Полякова звернулася до доньки, яка вкотре потрапила на лікарняне ліжко (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Донька знаменитої української співачки Олі Полякової, яка перевтілилася у Фредді Мерк'юрі, знову потрапила в лікарню. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це зіркова мама Маші Полякової розповіла на своїй офіційній сторінці в Instagram-Stories. Як бачимо, Оля розповсюдила кадри, на яких 18-річна Маша постала лежачою на лікарняному ліжку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Артистка вирішила не говорити причину потрапляння Маші в лікарню, однак вона натякнула, що дівчина сама винна в цьому.

Маша Полякова в лікарні. Тобі не набридло, доцю? Мені набридло дуже сильно вже! Може, будемо голову вмикати?

– звернулася до доньки Полякова старша.

"Може, будемо голову вмикати?": Оля Полякова звернулася до доньки, яка вкотре потрапила на лікарняне ліжко (ФОТО) - фото №1

Зіркова мама закликала свою доньку та інших людей юного віку слідкувати за своїм здоров'ям та не випробовувати його. Співачка резюмувала:

Я хочу зараз звернутися до своєї доньки Марії і до всіх дітей дорослого віку, які думають, що вони безсмертні, що вони вже дорослі достатньо, що вони можуть робити, все  що завгодно…Я хочу вам сказати, що людський організм і тіло – воно крихке. Треба про себе думати. Бо здається, що з'їсти якусь дурню – нічого страшного, вип'єш зайвого – нічого страшного. Це може погано закінчитися! Молоді люди, думайте головою про своє здоров'я, бо це може привести вас в кращому випадку просто до лікарняної палати, а в гіршому - не буду казати куди.

"Може, будемо голову вмикати?": Оля Полякова звернулася до доньки, яка вкотре потрапила на лікарняне ліжко (ФОТО) - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Оля Полякова нарвалася на жорстку критику через кліп, що відзняла на фоні Меморіалу жертв Голодомору. На фоні хрестів, які символізують жертв українського народу, артистка танцювала, та, що найдивніше, співала композицію зі словами "Все буде ОК".