Поки Антоніна Паперна хизувалася російськими проєктами, її брат шокував розповіддю, як акторка стала жертвою пропаганди

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Журналістка

Ольга Сумська та Антоніна Паперна
Фото: instagram.com/olgasumska

Актор В'ячеслав Хостікоєв зізнався, чи спілкується з донькою Ольги Сумської та як вона "підтримала" свою родину після початку повномасштабної війни

Народна артистка України Ольга Сумська усіляко намагалася виправдати мовчазну позицію своєї старшої доньки, яка тривалий час живе в росії. Однак коли Антоніна Паперна повернулася до активного світського життя в московії та почала знову зніматися в російських проєктах , її дії стало вже вкрай важко виправдовувати.

Ба більше, мовчазну позицію Антоніни Паперної прокоментував і її брат, український актор В'ячеслав Хостікоєв. На YouTube-каналі Rostyslove Production чоловік розповів, чи спілкується зі своєю сестрою та як вона “підтримала” його родину після початку повномасштабного російського вторгнення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Виявилося, що насправді Антоніна не сильно переймалася долею свого двоюрідного брата та їх спільних рідних. Адже перші дні В'ячеслав сам їй писав та намагався зв’язати, але Паперна, на диво, увесь цей час ігнорувала його повідомлення та не надавала жодної реакції. І навіть коли померла їх бабуся — акторка все одно не стала спілкуватися з братом.

Мені досі неприємно, бо це відчуття, коли летять ракети, померла бабуся і ти пишеш своїй сестрі: "Тоню, там таке відбувається (я там їй скидаю, як потрапляє ракета в будівлю), померла бабуся, дай відповідь, що там у тебе? Що там взагалі відбувається?". І я так пишу одне повідомлення, друге, третє, четверте. І тільки бачу продивилася-продивилася. Я пишу ще, пишу-пишу, але нуль відповіді. І все. На цьому десь 26 чи 27 числа - це була остання комунікація з Тонею,
— зізнався брат акторки.

В'ячеслав Хостікоєв підкреслив, що не розуміє позицію Антоніни Паперної, проте не виключає факту того, що акторка стала жертвою російської пропаганди. Адже, як пригадав чоловік, ще до початку повномасштабної війни, по поверненню у Київ Тоня вірила у наратив, ніби в Україні заборонено говорити російською мовою.

Вона приїхала і мені сказала: "Славо, блін, мені просто дуже страшно говорити російською. Узагалі, я йду вулицею, і мене аж острах бере". Думаю: "Блін, ти тут жила все своє життя, ти тут вчилася у школі. Ми з тобою розмовляли й російською, й українською деінде. І після двох років, прожитих у Росії, ти повернулася – і тобі страшно тут розмовляти російською? Це повна маячня! Як це працює, я не можу зрозуміти,
— розповів В'ячеслав Хостікоєв.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно на росії також вийшов серіал, де Антоніна Паперна зіграла головну роль . Це вже не єдина робота акторки на країну агресора під час повномасштабної війни.