Міккі Рурк “топить” за Україну: актор збирає донати в обмін на прапор України з автографом Залужного (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Актор Міккі Рурк
Фото: Getty Images

Міккі Рурк не перестає підтримувати українців

Міккі Рурк, чий пост на підтримку українців раніше випадково лайкнув стриптизер-путініст Тарзан, оголосив новий благодійний збір на підтримку України. Цього разу серед благодійників буде розіграно український прапор з підписом Залужного.

Актор Міккі Рурк активно підтримує Україну і проводить збір коштів на її підтримку. Так, нещодавно він оголосив про новий благодійний розіграш на якому можна виграти прапор України з автографом ексголовнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Відповідна інформація з’явилась на сторінці актора в Instagram. На опублікованому відео тоді ще чинний головнокомандувач ставить свій підпис на синьо-жовтому прапорі та англійською мовою дякує за підтримку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Щоб поборотися за виграш українського символу, потрібно пожертвувати мінімум 25 доларів. Всі кошти будуть направлені на допомогу ЗСУ.

Цей прапор, знак вдячності та солідарності, може бути вашим. Візьміть участь сьогодні та будьте з нами на нашому шляху підтримки та відновлення. Кожен внесок дарує надію,
- написали організатори.

Зазначимо, що розіграш триватиме до 8 березня. А вже 10 березня стане відоме ім’я благодійника, який отримає прапор України з автографом Валерія Залужного.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, що Валерій Залужний замилував новою світлиною зі своєю дружиною. Який вигляд мало подружжя - дивіться у цій статті .