Аліна Гросу вдруге вийшла заміж? Артистка заінтригувала фото у весільній сукні в обіймах коханого (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
555
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Співачка Аліна Гросу
Фото: instagram.com/alina_grosu

Поки залишається тільки здогадуватися, невже артистка дійсно зіграла таємне весілля

Українська співачка Аліна Гросу, яка декілька днів поспіль провела під крапельницями , спантеличила прихильників новиною. Артистка несподівано натякнула, що більше не самотня, але на цьому все не завершилося… Усі деталі дізнавайтеся на ХОЧУ.ua!

Напередодні прем’єри нової пісні “Туман кохання” Аліна Гросу розпочала промо у своїх соцмережах. А аби охопити більшу аудиторію, артистка вирішила запустити цілий флешмоб.

Так, у новому дописі співачка запропонувала підписникам показати своїх других половинок. А оскільки вона стала першою, то в кінці відео глядачів чекав сюрприз. Адже саме там Аліна Гросу поділилася весільним фото, на якому позувала в обіймах свого коханого, на підмізинному пальці якого видніється обручка.

Прямо артистка поки не каже, чи дійсно вийшла заміж. Проте у кадрі вона стоїть в образі нареченої, тому цілком можливо, що найближчим часом Аліна Гросу офіційно повідомить про великі зміни в особистому житті.

Співачка Аліна Гросу
Фото: instagram.com/alina_grosu

Нагадаємо, раніше Аліна Гросу зізналася, чи спілкується з колишнім чоловіком-росіянином . Артистка пригадала попередні романтичні стосунки та розповіла, чи були в неї конфлікти з ексобранцями після розставання.