Аліна Гросу два дні поспіль лякає фанатів кадрами з крапельницею: ось що сталося з артисткою

Новини шоубізнесу
642
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Українська співачка Аліна Гросу, яка тільки нещодавно отримала травму , знову втрапила у халепу. Артистка спантеличила фолловерів, поділившися кадрами з лікарні. Більше подробиць дізнавайтеся на ХОЧУ.ua!

На своїй сторінці в Instagram Аліна Гросу поділилася серією кадрів, до яких і сама була явно не готова. Виявилося, що артистка потрапила у лікарню. Вдаватися у деталі та розповідати, що саме стало причиною госпіталізації вона не стала, тому що саме з нею сталося наразі невідомо.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Проте, судячи з кадрів, ситуація, на щастя, виявилася не надто важкою. Сама ж Аліна зазначила, що цей день виявився для неї особливо важким.

День, якщо чесно, відстій. Окрім роботи, на пів дня потрапила до лікарів на крапельниці. Приїхати до Чернівців і не зачекінитись десь у лікарні — нереально,

– написала артистка.

Аліна Гросу два дні поспіль лякає фанатів кадрами з крапельницею: ось що сталося з артисткою - фото №1
Фото: instagram.com/alina_grosu

Судячи з усього, після лікарні артистці стало легше, проте вже на наступний ранок вона знову опинилася під крапельницею. Що ж стало причиною для термінового надання лікарської допомоги два дні підряд та як зараз почувається Аліна – вона не уточнює.

Аліна Гросу два дні поспіль лякає фанатів кадрами з крапельницею: ось що сталося з артисткою - фото №2
Фото: instagram.com/alina_grosu
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Аліна Гросу здивувала пікантною фотосесією.  Артистка заявила, що може бути різною.