Фронтмен гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк назвав умови, за яких виконає свої російськомовні хіти (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
655
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Лідер гурту Бумбокс Андрій Хливнюк
Фото: Instagram Boomboxfamily

На такі умови, певно погодяться усі шанувальники гурту

Вчора, 22 лютого український гурт “Бумбокс” відіграв концерт у Гаазі. Дійство відбувалося в рамках європейського туру “Дронотур”. Фронтмен знаменитого колективу Андрій Хливнюк, який припустив скільки триватиме війна, на цьому концерті заявив, коли заспіває російською.

Артист зізнався, що нещодавно отримував запитання стосовно того, коли ж колектив заспіває композиції, написані російською мовою. Журналістка, яка запитувала Андрія про треки, мотивувала свою позицію тим, що вони дуже популярні та улюблені серед багатьох людей по всьому світу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відтак, саме в Гаазі артист вирішив публічно прокоментувати свою позицію стосовно цього питання. Хливнюк назвав кілька умов, за яких він з легкістю готовий знову виконати треки російською мовою. Відео, на якому видно як Андрій говорить це, розповсюджено в Instagram колективу.

А без проблем! Масове повстання, убивство лідерів кремля, спалення нах*р того кремля. росіяни нанизують голови і ср*ки цих довб***бів просто на стовпи. І, будь ласка, буде все, що ви хочете,
висловився артист.

Публіка із захватом зустріла ультиматум Хливнюка. На хвилі своїх слів він ще заявив, що росія опинилася під владою "лютих упирів".

Добрі люди, які сьогодні тут зібралися, вони, у принципі, космополітичні, як мені здається. Україна – багатонаціональна держава насправді, і багаторелігійна, і мультикультурна. Ви можете бути представником будь-якої етнічної групи.
- констатував Хливнюк.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що лідеру гурту “Бумбокс” Андрію Хливнюку вручили особливу нагороду від РНБО. Зазначимо, що Хливнюк з першого дня повномасштабного вторгнення в Україну приєднався до підрозділу патрульної поліції “Софія”, у складі якого й досі служить.