"Вона нікому не потрібна": Галкін різко висловився проти Алли Пугачової

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Алла Пугачова
Фото: instagram.com/alla_orfey

Путініст ніяк не може змиритися з тим, що російська примадонна засудила кремлівську диктатуру

Проти співачки Алли Пугачової, яка відсвяткувала 12-ту річницю шлюбу , знову почали активно виступати російські пропагандисти. Зважаючи на все, вони ніяк не можуть звикнути до того, що артистка не підтримала російську агресію та вторгнення армії росії в Україну, через що поїхала за кордон. Цього разу безглузді висловлювання почали лунати з вуст Галкіна.

Спокійно! Якщо ви встигли припустити, що цим Галкіним є чоловік примадонни, то поспішаємо вас запевнити, що йдеться про іншу людину. А саме - про російського актора Бориса Галкіна.

В інтерв'ю для пропагандистських ЗМІ чоловік почав розкидатися гнівними коментарями у бік Алли Борисівни. Галкін заявив, що своїми проукраїнськими поглядами Пугачова зіпсувала собі репутацію на московії.

Так скаже лише той, хто відчув свою обраність завдяки долі. Ось доля виштовхнула її настільки, що вона подумала: все, тепер я можу дивитись зверху вниз. А виявилось, що ні. Сьогодні в Росії вона нікому не потрібна,

- Заявив Борис Галкін.

Нагадаємо, нещодавно Максим Галкін напився прямо на сцені , виступаючи разом із Макаревичем. Реакція Алли Пугачової просто розірвала зал.