Олександр Волошин привселюдно образив свою ексдружину, на що Анна Трінчер їдко відповіла йому (ФОТО)

Новини шоубізнесу
1 855
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Співачка Анна Трінчер
Фото: instagram.com/annatrincher_official

Співачка не стала мовчати, коли почула неприємні слова на свою адресу

Не встигли Олександр Волошин та Анна Трінчер забути одне одного , як між експодружжям виник публічний конфлікт. У прямому ефірі блогер грубо висловився у бік колишньої дружини, у відповідь на що вона дала їдкий коментар його словам. Усі деталі дізнавайтеся на ХОЧУ.ua!

Днями Олександрв Волошин вів прямий ефір з іншим блогером та підприємцем Олександром Слобоженко. Саме тоді колишній чоловік співачки необачливо висловився у її бік, чим, судячи з усього, серйозно її образив.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, під час ефіру підписники поцікавилися у хлопців, чи став би Слобоженко зустрічатися з колишньою його приятеля. Тоді ж Волошин перебив блогера та недоречно висловився у бік Анни Трінчер.

Сама ж співачка не стала ігнорувати подібну ситуацію та відреагувала в insta stories. Анна дала чітко зрозуміти, що називати так колишню — як мінімум не чемно, а слово “баба” можна замінити на безліч синонімів.

Хлопці, вчимося називати жінок не бабами. Варіації на цю тему: "колишня дівчина", "колишня дружина", "жінка". Дякую,
— написала Анна Трінчер.

Співачка Анна Трінчер
Фото: instagram.com/annatrincher_official
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Анну Трінчер звинуватили у крадіжці подкасту . Але й тоді співачка не стала відмовчуватися, тому відповіла на закиди в Мережі .