Знову епатаж та театралізоване дійство! Хорватія дивує своїм вибором учасника на Євробачення 2024 (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Baby Lasagna
Фото: instagram.com/p/C1AOW

Співак влаштував на відборі божевільний перформанс

Вже понад 20 країн визначилися зі своїми представниками на Євробаченні 2024. До прикладу, від України на конкурс відправиться Джері Хейл та Альона Альона, а Фінляндія ставить на епатаж від Windows95man. Нещодавно зі своїм учасником визначилася і Хорватія. Країну цього року представить яскравий артист Baby Lasagna з композицією “Rim Tim Tagi Dim”. Артиста обрали шляхом відбору.

Варто зазначити, що трек, з яким Хорватія поїде цього року на конкурс, вийшов максимально форматним для Євробачення. Він має ознаки театральності, адже артист вражає не так вокалом, як постановкою номеру.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Щодо самої композиції, то вона чіпляє своїм простим приспівом, який нагадує звуконаслідування. Якщо говорити стосовно тексту, то тут варто зазначити, що виконавець співає про ліричного героя, який прощається зі своєю родиною, зі своїми найріднішими місцями і відправляється у незвіданість, на виклики життя.

До речі композиція вже встигла набрати шаленої популярності. До того ж, на думку багатьох єврофанів вона буде боротися разом з Україною за перемогу на конкурсі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як переможці Євробачення 2006 допомагають рятувати тварин, які постраждали через війну в Україні. Добрий жест гурту “Лорді” справді розчулює.