"До побачення, Ксеніє, 15 тис грн твоїх": Мішина розповіла, як стала жертвою шахраїв (ФОТО)

Новини шоубізнесу
591
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Акторка Ксенія Мішина
instagram.com/misha.k.ua

Акторка заявила, що відразу відчула, що щось не так

Популярна Українська акторка Ксенія Мішина, яка показала, як насправді проводить час на лікарняній відпустці, розповіла своїм прихильникам, що стала жертвою шахраїв. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, у себе в Instagram Stories Мішина розповіла, що до неї звернулася дівчина з проханням про рекламу. Акторка прийняла рішення запропонувати власниці інтернет-магазину зробити своєрідний бартер. Дівчина мала викупити з-за кордону брендові речі та відправити їх Ксенії, а Мішина, своєю чергою зробила би її компанії рекламу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак, так вийшло, що сума замовлення виявилося більшою ніж реклама селебритіс, тому шахрайка попросила передоплату. Відтак, це сума в 15 тисяч гривень. Мішина скинула гроші на карту, і незадовго після цього, сторінка шахрайки вже була видалена.

Минуло два тижні. Я їй учора пишу... І все. У результаті немає сторінки, усе заблоковано, видалено. До побачення, Ксеніє, 15 тис грн твоїх. Я робила скріни, відчувала, що щось не те. Але цієї сторінки вже не було, потім я помітила, що вона її перейменувала. Шахраї,
- резюмувала Ксенія.
Instagram Stories Ксенії Мішиної
Скриншот Instagram Stories
Instagram Stories Ксенії Мішиної
Скриншот Instagram Stories
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Ксенія Мішина розсекретила, у скільки їй обійшовся відпочинок у Таїланді. Вийшла доволі кругленька сума.