Назвав козлом та порівняв з путінім: Віталій Козловський вилаявся на Ігоря Кондратюка (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 422
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Віталій Козловський
Фото: /vkozlovsky_music/

Артист переконаний, що продюсер відмазав своїх дітей від служби під час широкомасштабної війни.

Популярний український співак Віталій Козловський, який зізнався, що одружився, в прямо в прямому ефірі вилаявся на адресу експродюсера Ігоря Кондратюка, з яким у нього вже кілька років конфлікт та судові тяганини. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Козловський, в день свого народження дав інтерв'ю в ефірі каналу 1+1 Україна. Віталій був у привітному та веселому настрої, але так тривало допоки його не запитали про протиріччя з Ігорем Васильовичем. Відомо, що Кондратюк вимагає від свого експідопічного велику суму коштів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема, із військової зарплати Козловського відраховується певна сума на погашення боргу перед продюсером.Козловському це максимально не подобається.

Він висловив свої думки у доволі експресивному стилі. Відтак, артист, а нині військовослужбовець відверто натякнув, що Кондратюк відмазав своїх дітей від служби під час широкомасштабної війни. В підсумку, музикант порівняв 61-річного продюсера з диктатором володимиром путіним.

Цей козел - він усе зробив для того, щоб самому не воювати, бо переховувався до того, як йому виповнилося 60 років. І все зробив для того, щоб його діти не служили. Розумієте? І зараз воно, гнидне, сидить і патякає різну [нісенітницю]. А якби в нього з рідних хтось воював, то він би був більш емпатичною людиною. Я його зневажаю. Чи можна врегулювати відносини з путіним? Неможливо. З Кондратюком те саме.
- підсумував Віталій.

Дивитися з 2:57:47

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що стало відомо, з ким одружився Віталій Козловський. Зі своєю обраницею музикант дуже давно.