Очікуваний результат: відомо, хто став найкращим режисером за версією премії Оскар (ФОТО)

Новини шоубізнесу
1 034
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Режисер Крістофер Нолан
Фото: Getty images

Його фільм став найкращим у номінації

11 березня весь світ припав до екранів та спостерігав за 96-ю кінопремією “Оскар”. Результати премії де в чому були очікувані, а де в чому, можливо і здивували громадськість.

Зокрема, дві номінації виглядали максимально логічними в плані відповідності одна одній. Мова іде про “Найкращий фільм” (“Оппенгеймер”) та “Найкращого режисера” (Крістофер Нолан, “Оппенгеймер”).

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Варто відзначити, що разом з Ноланом, номінантами на престижну премію були ще три талановитих кінотворці. Отож, компанію Крістоферу склали: Жюстін Тріє, Мартін Скорсезе та Йоргос Лантімос.

Отож, в підсумку зауважимо, що стрічка “Оппенгеймер” підкорила цьогорічний “Оскар”. Зокрема, фільм отримав 7 нагород. Нагадаємо, що "Оппенгеймер" — це художній фільм, заснований на реальних подіях, який розповідає історію про створення атомної бомби та її творця – Роберта Оппенгеймера, відомого фізика-теоретика.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, хто отримав нагороди на премії “Оскар” у номінаціях “Найкращий актор” та Найкраща акторка другого плану. Ці актори знімалися у стрічках “Оппенгеймер” та “Бідолашні створіння”.