Емма Стоун ледь втримала сукню на сцені Оскару, а у своєму конфузі несподівано звинуватила Раяна Гослінга: ось що сталося (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
2 052
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Емма Стоун
Фото: Getty Images

Підіймаючись за своєю нагородою акторка помітила, що її ексклюзивна сукня від Louis Vuitton не витримала такої напруги

Церемонія нагородження премії Оскар-2024 стала особливою для акторки Емми Стоун, адже за роль у фільмі "Бідолашні створіння" вона отримала нагороду в номінації “Краща акторка”. Однак у найбільш відповідальний момент зірка зрозуміла, що її сукня тріснула прямо під час прямої трансляції. Що саме сталося з її вбранням і до чого ж там актор Раян Гослінг — усі деталі розповідаємо на Хочу!

Для церемонії нагородження вбрання Еммі Стоун ексклюзивно розробили працівники дому моди Louis Vuitton. Тому не дивно, що на хіднику зірка привернула до свого образу чимало уваги. Однак ще більше її сукня зацікавила глядачів трохи пізніше.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Адже коли Емма Стоун почула, що стала переможницею у номінації “Найкраща акторка” — вона поспішила на сцену, аби забрати статуетку і виступити з промовою. І вже підіймаючись зі свого місця Голлівудська акторка помітила, що блискавка на сукні несподівано тріснула.

На щастя, зірка не розгубилася, тому свою переможну промову вона почала з жарту. Емма зазначила, що порвана сукня — результат того, як сильно вона увійшла в азарт, коли її друг та колега Раян Гослінг виступав в образі Кена із піснею “I'm Just Ken”. До слова, під час свого перформансу актор передав Стоун мікрофон, аби вона заспівала невеличкий фрагмент композиції.

О, Боже, моя сукня зіпсована.. Думаю, це сталося під час “I'm Just Ken”. Я майже впевнена в цьому,
— сміючись сказала Емма Стоун.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що цьогоріч вперше українська стрічка отримала нагороду премії Оскар. А режисер проєкту “20 днів у Маріуполі” Мстислав Чорнов зʼявився на публічному заході в костюмі “з секретом” .