Молода дружина Володимира Остапчука зізналася, як їх батьки поставилися до третього весілля шоумена

Новини шоубізнесу
2 745
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Володимир Остапчук та Катерина Полтавська
Фото: instagram.com/vova_ostapchuk/

Катерина Полтавська пригадала реакцію батьків на шлюб з чоловіком, який старший за неї на 16 років

Новини про весілля Володимира Остапчука та Катерини Полтавської не стали великою неочікуваністю, адже у Мережі вже давно ходили чутки про третій шлюб шоумена. А от як до цього поставилися батьки пари — усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

Стосунки 23-річної Катерини та 39-річного Володимира викликали чимало запитань у суспільства. Адже окрім того, що тільки незадовго до цього ведучий розійшовся з другою дружиною, його нова обраниця молодша аж на 16 років. Однак схоже, саму пару це аж ніяк не турбує.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше Полтавська вже розповідала, що батьки гарно поставилися до її вибору коханого, адже і між її мамою і татом чимала різниця у віці. Тому питання щодо цього їх не турбувало. І все ж, за словами Катерини, новина про весілля з Остапчуком стала дещо неочікуваною для батьків.

Моя мама пропустила прекрасний етап задовбування мене запитаннями: "А коли вже заміж?". Для моїх було неочікувано, але сказали, що раді,
— пригадала Катерина Полтавська.

А от щодо батьків Володимира, то тут не обійшлося без жартів. За словами дружини шоумена, його мама не була проти третього шлюбу, проте зазначила — сподівається, що на цей раз її син вже остаточно знайшов своє кохання і обійдеться без чергового розлучення.

Мама Вови сказала: "Ну, дай Бог, щоб назавжди". А тато як тато. Я взагалі не впевнена, що він зрозумів,
— каже дружина Володимира Остапчука.
Катерина Полтавська вийшла заміж за Володимира Остапчука
Фото: instagram.com/poka.tya
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно колишня дружина Володимира Остапчука висміяла його третій шлюб . Христина Горняк знову нагадала екскоханому про те, що вони досі не поділили спільний будинок.