Замахнувся на святе: Джек Блек здивував своїм прочитанням легендарної пісні Брітні Спірс (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 018
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Джек Блек
instagram.com/jackblack/

Кавер-версія актора вийшла в роковому стилі

Популярний американський актор Джек Блек, відомий за ролями в стрічках Школа року та Джуманджі: Поклик джунглів, відзначився кавер-версією на трек легендарної Брітні Спірс “Baby One More Time”. Подробиці - в нашому матеріалі.

Саме з цією композицією Спірс підкорила серця поціновувачів музики. Сталося це 26 років тому, коли Спірс було лише 16. Тепер же, у 2024-у році Джек Блек вирішив виступити із сміливою новою версією нашумілого треку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зауважимо, що компанію Блеку склав американський музикант Кайл Гасс. Блек розповів журналістам журналу The Hollywood Reporter, що режисер довгоочікуваного мультфільму “Кунг-фу Панда 4” , заявив, що хотів би використати кавер Джека та Кайла для кінцевих титрів мультика.

Ви знаєте, що режисер, Майк [Мітчелл], сказав: Гей, ми хотіли б мати пісню Tenacious D (назва дуету Гасса та Блека) для кінцевих титрів. І я сказав: Справді? Чи можемо ми зробити пісню Брітні Спірс? І він сказав: Так, давай зробимо “Baby One More Time” для кунг-фу аспекту цієї пісні”,
– сказав Блек.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як польські музиканти здивували своїм прочитанням треку Джері Хейл та Альони Альони для Євробачення. Композиція зазвучала кардинально новими барвами.