Гідна кавер-версія! Польські музиканти здивували своїм прочитанням треку Jerry Heil та alyona alyona для Євробачення (ВІДЕО)

Музика
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відомий польський дует Lunaria здивував громадськість своїм прочитанням композиції Jerry Heil та alyona alyona "Teresa & Maria", з якою вони виступлять у Швеції  на конкурсі Євробачення у травні. Подробиці - в нашому матеріалі.

До речі, варто зауважити, що члени колективу Борис Степанян та  Міхал Посєсек записали свою версію "Teresa & Maria"  у професійній студії. Відразу відчувається, що хлопці дещо змінили інструментал на свій лад.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Окрім того, зауважимо, що трек вони виконали польською мовою. В описі під відео музиканти написали:

Пісня Teresa & Maria польською. Тримаємо кулаки за дівчат! Бажаємо їм найкращого виступу на Євробаченні 2024! І після майже двох мільйонів відтворень і тисяч запитів на повну версію на різних платформах — ми ділимося з вами кавером на цю пісню!

Реакція Мережі:

Гідна кавер-версія! Польські музиканти здивували своїм прочитанням треку Jerry Heil та alyona alyona для Євробачення (ВІДЕО) - фото №1
Гідна кавер-версія! Польські музиканти здивували своїм прочитанням треку Jerry Heil та alyona alyona для Євробачення (ВІДЕО) - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Німеччина визначилася з представником на Євробачення. Букмекери, після оголошення артиста змінили позицію країни у загальному рейтингу. Тепер Німеччина входить в топ-10.