Пробув шість днів у комі: Артем Мілевський розповів про алкогольну залежність під час депресії

Новини шоубізнесу
2 659
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Артем Мілевський
Фото: timi1010 / Instagram

Ексфутболіст також розповів про сни, які йому снилися під час депресії

Колишній футболіст національної збірної України з футболу київського "Динамо" Артем Мілевський, який відомий своїми проблемами з алкоголем, зізнався, що після широкомасштабного вторгнення пережив депресію. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це Артем поділився в інтерв’ю українському ютуберу Олександру Волошину. Бесіда опублікована на ютуб-каналі Волошина 10 березня.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, Артем розповів, що його депресія, яка конвертувалася у жагу до алкоголю, росла з кожним місяцем. Мілевський пив, аби хоч на декілька миттєвостей забути про війну. Зрештою, унаслідок такого життя ексспортсмен потрапив на лікарняне ліжко та пробув шість днів у комі.

По-перше, я все пам'ятаю, що відбувалося в комі, які моменти були вже після того, як я отямився. Я лежав із такими штуками, з бинтами, щоб у мене навіть не було рухів тіла, не хотілося пити, їсти. Я просив лікарів: "Розв'яжіть ці штуки". Минув день-два. Я почав усе відмотувати назад, як усе склалося, що було в комі. Це взагалі жесть,
– поділився колишній футболіст.

Мілевський також розповів, які йому снилися сни під час перебування в комі. Зокрема, артист поділився сновидінням, в якому було вбито жінку.

Не знаю, звідки це взялося в голові. Ми з приятелем через інтернет нібито дізналися, що є дорога каблучка, яку продає жінка в Туреччині. Вирішили поїхати на справу. Серйозно, без жодних жартів, ми зібрали речі, поїхали. Ми хотіли пограбувати жінку, забрати в неї каблучку й поїхати з нею. У підсумку жінку вбили. Уявляєш? Таке уві сні було, що ми вбили жінку, забрали каблучку і звалили звідти,
– згадує Мілевський.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як автор трека для POSITIFF зник безвісти після жорстких погроз. Розповідаємо, що відомо станом на зараз.