Стала перед глядацькою залою на коліна та заспівала пісню чоловіка: Настя Каменських дивує перформансом у Дніпрі (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
3 321
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Настя Каменських
Фото: kamenskux / Instagram

Артистка щиро подякувала глядачам

Відома українська артистка Настя Каменських, яка за чутками закрутила роман в Іспанії, відіграла сольний концерт у Дніпрі. Подробиці - в нашому матеріалі.

Роликом з концерту Каменських поділилася на своїй офіційній сторінці в Instagram. Як бачимо з відео, 33-річна Настя пройшлася перед першим рядом партеру.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

При цьому, артистка привітала своїх прихильників, проходячи повз них та тримаючи їх за руки. Хтось із шанувальників творчості NK подарував зірці букет троянд.

В якийсь момент Настя залізла на вільне сидіння з ряду та стала навколішки. Сталося це при виконанні композиції “Червоне вино”, яку для неї написав її чоловік відомий український репер Потап Українська співачка Настя Каменських 12 березня в Instagram розмістила ролик, який зняли під час її сольного концерту у Дніпрі.

Каменських пройшлася перед першим рядом партеру, беручи за руки глядачів. Одна із шанувальниць подарувала виконавиці букет троянд.

Опинившись навпроти центру зали, Каменських залізла на вільне сидіння, ставши навколішки. У цей час вона виконувала пісню "Червоне вино", яку написав її чоловік, український співак і продюсер Потап (Олексій Потапенко).

Дякую вам, Дніпро! Мої концерти – це завжди про спілкування, обмін енергією й позитивні емоції. Дякую кожному, хто приходить, бо це ознака того, що ми продовжуємо жити й об'єднуватися у прагненні допомагати нашим захисникам,
– написала артистка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Настя Каменських записала трек із сонграйтером Енріке Іглесіаса. Вийшло максимально атмосферно.