"Все своє, рідне" Ксенія Мішина здивувала чесною світлиною без макіяжу

Новини шоубізнесу
1 155
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Акторка Ксенія Мішина
Фото: instagram.com/misha.k.ua

Акторка зауважила, що не користувалася косметологічними процедурами

Популярна українська акторка Ксенія Мішина, яка стала жертвою шахраїв , поділилася своїми чесними світлинами. Подробиці - в нашому матеріалі.

Ексклюзивні кадри 34-річна Мішина розповсюдила у себе в Instagram - Stories. Як бачимо зі знімків, на обличчі артистки немає жодної краплі макіяжу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема, Ксенія похвалилася, що їй не потрібні мейкапи та ботокси. Артистка зазначила, що в неї все своє. Зірка також додала, що наразі страждає від виразної пігментації під очима.

Дівчата, якщо цікаво, як виглядає моя чиста шкіра, без усіляких мейкапів, ніяких ботоксів, нічого в мене немає, все своє, рідне,
- наголосила селебритіс.
Ксенія Мішина
instagram.com/misha.k.ua
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Ксенія Мішина розповіла про вчителя, який розбещував її та її однокласниць. Мішина зізналася, що горе-педагог часто влаштовував так звані "медичні огляди для учениць". Він звільняв дівчаток від уроків задля того, аби оглянути їхні роздягнені тіла.При цьому, Мішина зауважила, що всі однокласниці любили цього педагога, адже він був добрий і міг відпустити їх з уроків.