Вже майже офіційно "амбасадор ковіда": хвора Ксенія Мішина поскаржилася на самопочуття

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Акторка Ксенія Мішина
Фото: instagram.com/misha.k.ua

Зимові хвороби вже стали для акторки неприємною звичкою

Відома акторка Ксенія Мішина, яку розбещував вчитель , знову заразилася на вірусну хворобу. Зірка “Кріпосної” розповіла про свій стан та симптоматику, що мучить її вже декілька днів поспіль. Усі деталі дізнавайтеся на ХОЧУ.ua!

Останніми днями у своїх соцмережах Ксенія Мішина стала менш активною, але, на те є серйозна причина. Виявилося, що акторка захворіла напередодні початку весняного сезону.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Результати тесту показали, що у Ксенії виявлено COVID-19. Цікаво, що зірка хворіє на нього кожної зими, тому ця не стала виключенням. А сама ж Мішина тепер жартує, що може називатися амбасадором інфекційної хвороби, яка ще декілька років тому провокувала введення жорстких карантинних заходів майже по всьому світу.

Амбасадор ковіду вітає вас…Все стабільно. Ще жодної зими я його не пропустила,
— підкреслила Ксенія Мішина.

Акторка Ксенія Мішина
Фото: instagram.com/misha.k.ua

Знаменитість зазначила, що в неї немає температури чи сильного кашлю. Проте вцілому вона відчуває слабкість, через яку страждає вже третій день.

Температури немає, нічого немає, але вертикальне положення вкрай важко тримати. Так вже третій день,
— підсумувала акторка.

Акторка Ксенія Мішина
Фото: instagram.com/misha.k.ua
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Ксенія Мішина неочікувано стала блондинкою . Заради нової зйомки вона примірила сміливий образ, в якому раніше акторку ще не бачила така широка аудиторія.