"Ми всі його дуже любили": Мішина розповіла про вчителя, який розбещував її та однокласниць (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
2 092
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярна українська акторка, зірка серіалу "Кріпосна" Ксенії Мішина, яка несподівано стала блондинкою, ошелешила зізнанням про те, що свого часу у школі, вона піддавалася розбещенню з боку учителя валеології (напрямок альтернативної медицини). Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це артистка розповіла у черговому випуску ютуб-проєкту  STAND UP Battle Club . Відтак, зіркові гості, серед яких була Ксенія, обговорювали тему першого кохання у житті, а також важливості сексуальної освіти. Кожен розповів про свій досвід. Не стала мовчати і Ксенія.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Мішина зізналася, що горе-педагог часто влаштовував так звані "медичні огляди для учениць". Він звільняв дівчаток від уроків задля того, аби оглянути їхні роздягнені тіла. При цьому, Мішина зауважила, що всі однокласниці любили цього педагога, адже він був добрий і міг відпустити їх з уроків. Ксенія також зізналася, що ніхто навіть не думав, що те, що робить цей учитель є чимось поганим та таким, про що варто всім розповідати і просити допомоги.

У нас був вчитель, який постійно нам влаштовував "медичні огляди". Але ми всі його дуже любили, ми йому всі довіряли, він такий класний був, тому що він звільняв з уроків. Ми могли з ним там кудись ходити, до нього додому приходили. Там 10 дівчат, підемо до нього додому на вихідних, у нього був комп'ютер, а у нас тоді не було. Пам'ятаю у нього був диск з оголеною жінкою, ми запитали, що то таке. Він нам його поставив - то було порно, ми його подивилися,

- резюмувала Мішина.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як  Мішина постала у тонкому ліфчику за 13 тисяч. Вийшов пікантний образ.