Після багатьох невдалих спроб, Віталій Козловський вперше стане татом – ЗМІ

Новини шоубізнесу
2 933
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Віталій Козловський з дружиною
Фото: instagram.com/yuliabakumenko

Люди з близького оточення артиста заявляють, що дружина Віталія Козловського вагітна первістком

Останнім часом про особисте життя Віталія Козловського публіка дізнається все більше і більше. А після новини про його таємне весілля зʼявилася інформація, що 39-річний артист та військовий чекає на поповнення в родині. Більше деталей дізнавайтеся на Хочу!

Новину про те, що Віталій Козловський вперше стане татом, розповсюдило видання Oboz з посиланням на джерела з близького оточення співака. При чому журналісти запевняють, що відразу декілька інсайдерів підтвердило чутки про вагітність дружини артиста.

Втім сам Козловський поки не поспішає публічно розсекречувати деталі свого подружнього життя. Воно й не дивно, адже і про його дружину Юлію широка аудиторія дізналася тільки нещодавно, хоча дівчина вже давно працює разом з артистом та перебуває з ним у романтичних стосунках.

Віталій Козловський та Юлія Бакуменко
Віталій Козловський з дружиною

До слова, раніше Віталій Козловський відверто зізнавався, що хоче стати батьком. Проте в інтервʼю Славі Дьоміну співак зазначав, що поки його мрія не може здійснитися через незрозумілі для нього самого причини. Тому цілком можливо, що пара дійсно нарешті перебуває в очікуванні первістка.

Я вже давно до дітей готовий. Але не завжди все так просто: запхав-випхав — і вже у тебе дитинка народилася. Зараз я не знаю, з чим це пов'язано: чи з кліматом, чи, можливо, з моїми недоспаними ночами. Чи з перенавантаженням у спортзалі, я не знаю. Працюємо. Боже, я все видав!
— розповідав Віталій Козловський в інтерв'ю Славі Дьоміну.

Нагадаємо, днями Віталій Козловський публічно вилаявся на Ігоря Кондратюка . Артист несподівано порівняв свого колишнього продюсера з російським диктатором.