Мінус один холостяк! Віталій Козловський тепер офіційно одружений (ВІДЕО)

Знаменитості
732
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Віталій Козловський, фото
instagram.com/vkozlovsky_music

Зірка українського шоубізнесу та відважний воїн ЗСУ Віталій Козловський одружився! Про цю новину артист розповів у свій день народження

Сьогодні, 6 березня, Віталій Козловський святкує день народження. Співаку, який вже роками свариться зі своїм колишнім продюсером Кондратюком, виповнюється 39 років. І цей рік він зустрічає в новому статусі — ролі одруженого чоловіка.

Так-так, це не жарт. В інтерв'ю для шоу “Сніданок з 1+1” Козловський розповів про те, що тепер його серце зайняте не просто коханою дівчиною, а законною дружиною. Він навіть показав обручку на безіменному пальці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Віталій Козловський одружився, фото
Скриншот

Хто ж дружина Віталія Козловського? На жаль, ім'я коханої співак приховує. Хоче зберегти свої стосунки від публічних обговорень.

Просто коли ти говориш багато, то прийдеться говорити ще більше. На все свій час. І я думаю, що цієї інформації достатньо для того, щоб зрозуміти, чим я зараз живу,
— пояснив свою позицію Віталій.
Віталій Козловський показав фото обручок
instagram.com/vkozlovsky_music

Однак декілька слів про свою дружину Козловський таки сказав. Саме в дружині Віталій знайшов те, що шукав роками.

Вона в мене свідома дуже. І від душі. А все, що від душі — воно щире й надовго. Я в житті мав дуже багато досвіду стосунків. Вони по-різному переживалися. Все. Не треба більше нічого очікувати чи чекати. Вже все зрозуміло,
— додав Віталій.

Пропозицію Козловський організував спонтанно й одразу ж повів кохану розписуватися. Поки що весілля пара не відгуляла. Віталій каже, що поки не час для гучних свят. Однак пізніше хоче зібрати близьких і об'єднати їх на святі життя.

Про свої стосунки з загадковою дівчиною Віталій Козловський розповів в інтерв’ю “Слава+” ще в травні 2023 року. Тоді він також відзначив, що готовий стати батьком.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А зараз Віталій Козловський боронить нашу країну на фронті. Днями він пригадав ворожий обстріл , що тривав декілька годин поспіль.