Лише з п'ятої спроби: український рок-музикант повідомив, як вступив до лав ЗСУ

Новини шоубізнесу
819
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Василь Переверзєв
Фото: facebook.com/proz.prozorow

Тепер артист служитиме у 12 бригаді спеціального призначення "Азов" НГУ

Українські зірки на третьому році війни продовжують проявляти неабиякий патріотизм та готовність віддати за Україну найцінніше, їхні життя. До прикладу, нещодавно лави ЗСУ поповнив відомий артист, фронтмен рок-гурту ТОЛ Василь Переверзєв.

Про це чоловік повідомив на своїй офіційній сторінці у Facebook . Зокрема, музикант розповів, що потрапив до української армії аж з п’ятої спроби.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, тепер Василь буде служити у лавах 12 бригади спеціального призначення "Азов" НГУ. Василь повідомив, що вирішив не чекати так званого лотерейного квитка від ТЦК, а вирішив сам відправитися на захист Батьківщини.

П'ята спроба потрапити до лав Збройних Сил, нарешті, вдала! Не чекаючи вручення лотерейного квитка від ТЦК, скористався нагодою приєднатись до славнозвісної 12-ї бригади спецпризначення АЗОВ Національної Гвардії України. Для мене велика честь бути частиною цього підрозділу. Долучайтесь і ви. Раджу,
- написав співак

Василь "Прозоров" Переверзєв – популярний український рок-музикант.Артист народився у Кривому Розі, однак вже понад 20 років проживає у столиці. Свою популярність чоловік здобув завдяки створенню альтернативного гурту ТОЛ, якому вже 21 рік. У вересні 2023 року Василь створив гурт мотиваційного року "Прозак", у складі якого презентував п'ять треків.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про українських письменників, які відправилися на війну. Тепер ці знаменитості борються з росією не лише словом.